L123

Nieuwe serie kunststof magneetventielen

In veel toepassingen is het noodzakelijk om oxidatie van instrumenten te voorkomen, om hier aan te voldoen heeft SIRAI een nieuwe serie magneetventielen ontwikkeld in het hoogwaardige materiaal PPS polymer . Naast de aanzienlijke beperking op oxideren is ook de aanslag van kalk afgenomen. Door gebruik van hoge kwaliteit PPS polymer zijn deze ventielen uitermate geschikt voor een breed scala van vloeistoffen en tevens ook voor lage druk stoom.

Ook is PPS polymer goed bestand tegen ultraviolet licht en hogere temperaturen. Door deze kenmerken zijn deze ventielen uitermate geschikt om te gebruiken in autoclaven. Deze serie ventielen is te verkrijgen in diverse uitvoeringen zoals: 2/2NC (L123) 2/2NO (L257) 3/2 (L323). Deze kunnen ook met verschillende aansluitingen geleverd worden zoals 1/8” draadaansluiting of slangaansluiting welke ook te verkrijgen is met bijpassende slangkoppelingen.

Door het variëren van de inwendige doorlaat zijn er twintig verschillende versies verkrijgbaar. Uiteraard voldoet ook de spoel aan de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent, deze is te verkrijgen in diverse spanningen en kunnen worden uitgevoerd in klasse F en H.,uiteraard ook gecertificeerd volgens de internationale normen.