Parker VP1-130 Plunjerpompen

VP1-130

De nieuwe VP1- 130 variabele plunjerpomp van Parker Hannifin is ontworpen, gemaakt en getest onder extreme omstandigheden in Scandinavië en is een van de meest krachtige variabele plunjerpompen voor vrachtwagen toepassingen. De kenmerken maken de nieuwe VP1-130 geschikt voor het vereenvoudigen en optimaliseren van load sensing systemen van vrachtwagenkranen, vuilniswagens en kolkenzuigers, evenals verschillende combinaties van kippers, kranen, sneeuwploegen en zout- zandstrooiers.

De nieuwe 130 cc VP1- 130 levert hoge prestaties (tot 245 dm3/min en tot 42 MPa) in combinatie met een goede betrouwbaarheid en hoog rendement. De VP1-130 biedt goede handelingseigenschappen, waardoor de gebruiker nauwkeurig meer werk kan doen in minder tijd. Minimale warmteverliezen en het geluidsniveau dragen bij aan een lagere milieubelasting. Het lichte en compacte design van de VP1-130 is gemakkelijk te installeren op elk voertuig.

Het is geschikt voor ieder load sensingsysteem, ongeacht het merk. Het kan direct worden gekoppeld aan een versnellingsbak PTO (power take-off) of aan een koppeling onafhankelijke PTO (een motor PTO) die voldoet aan ISO-norm 7653 tot 1.985. In het veld bewezen betrouwbaarheid, efficiëntie en vermogensreserves maken de nieuwe VP1-130 de beste keuze voor zware mobiele toepassingen.