Parker premier Hydraulics

Parker Hannifin is sinds enkele jaren bezig met een gericht Europees distributiebeleid waarin Authorized, Certified en Premier distributeurs worden onderscheiden. In de afgelopen jaren hebben diverse Authorized en Certified distributeurs een overeenkomst getekend, maar op 20 november jl. kon de eerste Premier Distributeur worden verwelkomd. Parker Hannifin is bijzonder verheugd over het feit dat A&C Engineering uit Stellendam als eerste Nederlandse Distributeur de overeenkomst voor Premier distributeur heeft ondertekend.

Het Premier distributieschap is een unieke onderscheiding voor een selecte groep distributeurs die zich voor 100% committeren aan Parker. Deze status biedt nagenoeg volledige toegang tot het brede scala van Parker producten en houdt tevens in dat de distributeur de verschillende productgroepen zowel technisch als commercieel kan ondersteunen. De formele titel die A&C Engineering actief zal voeren is Premier Distributor Hydraulics, maar zal daarnaast ook de productgroepen pneumatics, electromechanical, process control, fluid&gas handling, filtration en sealing vertegenwoordigen.

“A&C Engineering is voor Parker een mooi voorbeeld van hoe een relatief kleine distributeur, met als zwaartepunt pneumatiek, zich door de jaren heen heeft ontwikkeld richting een deskundig Parker systeemhuis,” aldus Harrie Heeren, Channel Manager Distribution. “A&C Engineering laat zien dat je met gebruikmaking van de beschikbare Parker technologieën en een flinke dosis kennis en ondernemerschap een prachtig bedrijf kunt neerzetten dat veel toegevoegde waarde biedt aan haar klanten, ” gaat Heeren verder. A&C Engineering voert vrijwel al onze productgroepen, heeft een ParkerStore en twee HOSE DOCTORS en heeft de capaciteit en kennis om complete systemen te engineeren en te bouwen. Kortom, een allround bedrijf wat de status Premier Distributeur meer dan verdiend en waar we de komende jaren versterkt mee willen samenwerken.

” Voor A&C Engineering is de ondertekening van het contract een van de hoogtepunten in de samenwerking met Parker. “Met de benoeming tot Parker Premier Distributeur is een nieuwe mijlpaal in onze samenwerking bereikt, ”zegt de trotse General Manager Chris de Vreij. “Deze erkenning past perfect in onze strategie om samen met Parker garant te staan voor een kwaliteitsproduct in combinatie met Premier Customer Service.

” A&C Engineering is opgericht in 1987 en is sinds 2008 gevestigd in Stellendam, centraal gelegen tussen Maasvlakte, Europoort en het Rotterdamse havengebied. A&C Engineering is actief in een grote diversiteit aan marktsegmenten over de gehele wereld. Naast het leveren van losse componenten is A&C Engineering gespecialiseerd in het bieden van technische oplossingen welke volledig aansluiten bij de wensen van haar klanten. Door efficiënter te engineeren en “out of the box” te denken kunnen bestaande systemen bij klanten succesvoller worden gemaakt en wordt down time tot een minimum gereduceerd. Meer informatie over A&C Engineering is te vinden op www.ace-engineering.nl.