Parker Serviceman Plus

ServicemanPlus_analog
Serviceman Plus

Serviceman Plus is de naam van een mobiel en robuust meetinstrument van Parker Hannifin dat speciaal bedoeld is voor het uitvoeren van metingen in (mobiele) hydraulische installaties. Het eenvoudig te bedienen meetinstrument informeert de gebruiker hierbij nauwkeurig over de toestand van het medium. De meetgegevens zijn weergegeven op een grote display met achtergrondverlichting.

Sensorherkenning

De automatische sensorherkenning biedt de mogelijkheid om druk-, temperatuur-, flow- en toerentalsensoren eenvoudig in te steken en de meting direct te starten. Parametreren is door het plug&play principe niet nodig. Ook het meten van verschildrukken of hydraulische prestaties is mogelijk. De geïntegreerde min/max opslag legt bovendien betrouwbaar eventuele drukpieken en -onderbrekingen vast en kan zo het storing zoeken vereenvoudigen.

Twee uitvoeringen

Het meetinstrument is beschikbaar in twee uitvoeringen. De eerste biedt twee ingangen voor analoge Parker sensoren, de tweede een CAN-interface voor maximaal drie Parker CAN-sensoren. De voordelen van het laatste type liggen in het feit dat tot 50 m lange kabels zijn toe te passen, minder bekabelingswerkzaamheden en een hoge ruisongevoeligheid door de digitale dataoverdracht. De robuuste Serviceman Plus is ongevoelig voor stootbelastingen en vocht (tot IP67) en hiermee geschikt voor toepassingen onder zware omstandigheden.