Parker Automation Controller PAC

PParker, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologie heeft een nieuwe Parker Automation Controller (PAC) ontworpen voor de wereldwijde machinemarkt. De Parker Automation Controller (PAC) combineert machine logica, geavanceerde real-time motion control en visualisatie in een prestatiegerichte oplossing.

Met de toonaangevende EtherCAT communicatie voor aandrijving en I/O en de Parker Automation Manager (IDE, Integrated Development Environment) voor de ontwikkeling van toepassingen, biedt de PAC OEM’s een oplossing voor de meest veeleisende toepassingen. Dit pakket biedt een enkelvoudige, intuitieve omgeving voor de ontwikkeling met industrie gestandaardiseerde programmering, machine-machine communicatie en netwerkconnectiviteit om real-time informatie te kunnen bieden waar dat nodig is.

Parker Automation manager biedt engineers de mogelijkheid om gebruik te maken van hun bestaande kennis, om slimmer, efficienter en effectiever te werken met het volledige pakket van de IEC61131-3 programmeer talen en PLCopen aandrijving controle functieblokken.

De PAC is ontworpen om gemakkelijk te integreren in bestaande fabrieksnetwerken en te zorgen voor verbinding met externe apparaten. De PAC wordt standaard geleverd met een verscheidenheid aan communicatie protocollen, inclusief een OPC server, Modbus TCP, EtherCAT, dual LAN netwerken en opties voor Ethernet/IP, Profinet en Profibus.