SIRAI magneetventielen

Een moderne en efficiënte productie faciliteit, een uitgebreid wereldwijd distributienetwerk, een constant groeiend marktaandeel: Vandaag de dag is SIRAI® een van de belangrijkste partijen op het gebied van magneetventielen.

Een dynamisch bedrijf dat constant bezig is zichzelf te verbeteren op basis van zestig jaar ervaring. De bedrijfsfilosofie is altijd gericht geweest op absolute kwaliteit dankzij bijzondere aandacht voor de laatste technische ontwikkelingen. Dit werkt door in de relatie met onze partners. Door middel van deze doelstellingen is het mogelijk samen met de klant en met gebruik van de beste materialen de meest gecompliceerde projecten tot een geslaagd einde te brengen. Duidelijke keuzes welke samengaan met werk dat wordt uitgevoerd met passie en toewijding zorgen ervoor dat voldaan kan worden aan de gestelde doelen.

Met de professionele houding die onze relaties van SIRAI® gewend zijn bereiden wij ons voor om met constant veranderende complexe en competitieve scenario’s om te gaan. Dit is wederom een garantie voor relaties wereldwijd om op de producten te kunnen vertrouwen en er gerust op te zijn dat men wordt voorzien van oplossingen die voldoen aan de gestelde verwachtingen.

A&C Engineering een van de grootste distributeurs voor SIRAI® in Europa en beschikt over een zeer grote voorraad magneetventielen, magneetspoelen en onderdelen.

Interesse? Neem contact met ons op