acelogo2

A&C Engineering zoekt naar een invulling van de volgende vacatures:

  • Service monteur hydrauliek

Voor onze servicewerkzaamheden op locatie zoeken wij een enthousiaste collega met ervaring.

  • Customer service medewerkers

Ter versterking van onze backoffice zijn wij op zoek naar Customer service medewerkers.

 

Heb je interesse in een van deze functies stuur dan je CV naar info@ace-engineering.nl

Autoclave pumpsMet gepaste trots melden wij u dat A&C Engineering BV als Parker Premier Distributor een intensieve samenwerking is aangegaan op het gebied van Air Driven High Pressure Pumps met Parker Autoclave Engineers.

Sinds 1945 ontwerpt en produceert Parker Autoclave Engineers afsluiters, fittings, tubing en pompen van de hoogste kwaliteit. Deze toewijding aan het produceren en ontwikkelen volgens de hoogste norm heeft Parker Autoclave Engineers een reputatie in de markt opgeleverd als een betrouwbaar efficient partner. Parker Autoclave Engineers heeft hierdoor de positie van wereld marktleider in hoge druk fluid handling componenten verworven voor chemische, petrochemische onderzoekstoepassingen en in de oil & gas industrie.

A&C Engineering zal zich toe gaan leggen op de verkoop en service van de Parker Autoclave pompen en systemen.

Voor meer informatie klikt u hier.

pd-rapid-response-deliveryHet Parker Rapid Response Delivery Program voor de PD serie pompen biedt korte en betrouwbare levertijden, hoge beschikbaarheid en een eenvoudig bestelproces. Dit zorgt voor een reductie van uw voorraadbehoefte en maakt dat u flexibeler in kunt spelen op ontwikkelingen in de markt of bij uw klanten.

Het PD serie Rapid Response Delivery Program bestaat uit 21 versies van de bewezen PD pomp serie.

Klik hier voor uitgebreide documentatie over dit programma: PD Rapid Response Delivery Flyer 

D1VW_91De Parker D1VW serie NG06 ventielen en de Parker D3W serie NG10 ventielen zijn uit voorraad te bestellen bij uw Parker Premier Distributor A&C Engineering BV.

De Parker D1VW serie blinkt uit door een zeer grote inzetbaarheid tot 80 l/min in combinatie met een laag energiebesparend drukverlies. De Parker D3W serie heeft gelijkwaardige eigenschappen en is toepasbaar tot 150 l/min.

Naast de standaard uitvoeringen zijn de NG06 en NG10 ventielen ook te verkrijgen met een zeer uitgebreid pakket aan opties zoals Atex, position control en soft shift.

2016-PSS-03De nieuwe ParkerStore Solutions uitgave is weer uitgebracht. Hierin worden verschillende producten uit het Parker programma uitgelicht. Alle producten zijn verkrijgbaar bij Parker Premier Distributor A&C Engineering BV.

Klik hier om de ParkerStore Solutions te bekijken: 2016 PSS-03

Proportional pinch valvesPinch_M is de nieuwe gemotoriseerde serie pinch valves van Asco Numatics SIRAI. De SIRAI S170/S370 serie is een nieuwe innovatieve serie slangknijpventielen voorzien van een stappenmotor in combinatie met on-board elektronica. Deze oplossing reduceert het opgenomen vermogen van het ventiel aanzienlijk en zorgt tegelijkertijd voor een hoge knijpkracht van 80N waardoor het mogelijk wordt slangen met een hardheid tot 90 shore A af te regelen.

De on-board elektronica is beschikbaar in meerdere configuraties waarmee het ventiel aangepast kan worden aan diverse toepassingen waaronder ON-OFF, proportioneel met potentiometer of proportioneel met analoge input van 0-5V of 4-20mA.

  • Klik hier voor de datasheets: S170 en S370

Parker angle seat valves

Parker Angle Seat Valves worden pneumatisch bediend en zijn geschikt voor gebruik met vervuilde media of corrosieve oplossingen met een temperatuur tot 180 graden C. Voordelen van deze ventielserie zijn:

  • Compact design, hoge doorstroming
  • Optische standindicatie
  • Temperatuurbereik van -10 tot 180 C
  • Werkdruk tot 16 bar
  • Antiwaterslag uitvoering beschikbaar
  • Roestvrij stalen actuator voor grotere duurzaamheid
  • Geschikt voor montage in elke stand
  • Zeer goede afdichting en lange levensduur
  • Geschikt voor Atex zone 1/21 en 2/22

Bekijk hier de catalogus: PA Angle Seat Valves

Sita new site

SITA UV heeft een nieuwe website gelanceerd. Op de nieuwe site staat het complete waterbehandeling programma bestaande uit o.a. UV desinfectie en filtratie systemen. SITA UV is een gerenommeerde producent van UV systemen en filtratie systemen uit roestvrij staal en HDPE. UV systemen zijn verkrijgbaar in een range van 5 l/m tot 1400m3/h. Filter systemen zijn beschikbaar met een capaciteit van 1 tot 80 elementen. SITA systemen beschikken over een uitgebreid pakket aan certificeringen zoals WRAS, UL en GOST-R.