Leidingwerk
Pneumatische afsluiters
Handbediende afsluiters
Flowmeters
Handbediende afsluiters

Handmatig bediende afsluiters worden met grote regelmaat gebruikt voor een grote verscheidenheid aan processen. Zowel als open-dicht ventielen of als regelventielen zijn deze afsluiters toepasbaar. Door een grote keuze uit materialen en ontwerpen, membranen en actuators slaagt u altijd in het vinden van de optimale oplossing voor uw toepassing.SED Steripur series:

Handbediende afsluiters worden met grote regelmaat gebruikt voor een grote verscheidenheid aan processen. Zowel als open-dicht ventielen of als regelventielen zijn deze afsluiters toepasbaar. Door een grote keuze uit materialen en ontwerpen, membranen en actuators slaagt u altijd in het vinden van de optimale oplossing voor uw toepassing.
Voor technische eigenschappen klik hier.


SED KMD series:

De SED KMD serie membraanafsluiters hebben een zeer compacte bouwvorm. De buitendiameter van de stuurkop is niet breder dan het membraan. De actuator is hittebestendig en het membraan is ingekamerd. Deze afsluiters zijn zeer eenvoudig te reinigen. Bij uitstek geschikt voor hygienische en high purity processen.


Voor technische eigenschappen klik hier.


SED KMA series:

De SED KMA serie membraanventielen worden gebruikt in high purity en hygienische toepassingen, maar worden ook ingezet voor industriele doeleinden. Het membraan is ingekamerd voor extra ondersteuning. De thermoplastische stuurkoppen hebben de mogelijkheid voor een optische of electrische standindicatie.Voor technische eigenschappen klik hier.

HomeParkerSiraiSitaSED-FIPServicesDownloadsNieuwsContact